1. HNL: a kupatovábbjutás után az Eszék maradna az élen

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2021.12.03. 17:19
null
Eszéken is készülnek már a télre (Fotó: Facebook/NK Osijek)
Szombaton a horvát labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 18. fordulójában a listavezető NK Osijek Nagygoricára látogat, ahol 13 órától a középmezőny kimondottan stabil csapatával, a HNK Goricával mérkőzik meg.

 

Az eszékiek a hét közepén tizenegyesrúgásokat követően jutottak be a Horvát Kupa elődöntőjébe, Nenad Bjelica vezetőedző legénysége azonban sokáig nem dőlhetett hátra elégedetten, mivel szombaton máris újabb erőpróba vár rá. Nem könnyíti a helyzetüket, hogy Karlo Bartolec, Petar Bockaj, Ramón Miérez, valamint Mihael Zaper eltiltás miatt nem léphetnek pályára.

„Regenerációs munkával kezdtünk a kupamérkőzés után, melyre azon túl, hogy szükség van, jót is tett játékosaimnak – fogalmazott az NK Osijek szakvezetője, Nenad Bjelica a mérkőzést megelőző eszéki sajtótájékoztatón. – Ezúttal huszonegy labdarúgómra számíthatok, valamennyiükben bízom is maximálisan, és ezúttal mérlegelni kell, hogy azok a futballisták is több lehetőséget kaphatnak, akik eddig remekül dolgoztak, ugyanakkor kevesebbet játszottak a bajnokságban. A négy eltiltott mellett akár további változtatások is lehetnek a kezdőben, persze, a lényeg a frissesség, tehát Mile Skoric, Danijel Loncar vagy Ivan Fiolic esetében még megnézzük, a meccs napján milyen állapotban lesznek. Az ellenfélnél tudjuk, hogy ott lesz a minőségi támadója, Kristijan Lovric, azt azonban szögezzük le, hogy nem ő egymaga a Gorica, viszont tény, minőséget ad a csapatnak, tehát rá is figyelni fogunk.”

HORVÁT 1. HNL
18. FORDULÓ
December 4., szombat
15.00:
Gorica–NK Osijek – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik