Brazília: Dani Alves nem tért vissza a Sao Paulóhoz, távozik

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.09.10. 23:44
null
A 38 éves Dani Alves szabadon igazolhatóvá vált (Fotó: AFP)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sao Paulo egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy csapatkapitánya, a 38 esztendős Dani Alves távozik a klubtól.

Dani Alves a brazil válogatott tagjaként vett részt a világbajnoki selejtező-mérkőzéseken – a magyar idő szerint péntek hajnalban játszott, Peru ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen csereként lépett pályára.

Ezt követően viszont az előzetes tervekkel ellentétben nem tért vissza csapatához, a brazil élvonalban szereplő Sao Paulóhoz, arra hivatkozva, hogy a klub 11 millió brazil reallal tartozik neki, ami körülbelül 620,5 millió Ft-nak felel meg.

A Sao Paulo péntek délután hivatalos sajtótájékoztatót tartott az ügy kapcsán, s elismerte, hogy valóban ekkora összeggel tartozik a játékosnak, majd bejelentette, hogy Dani Alves nem játszik többet a klub színeiben.

A 38 éves brazil védő így jelenleg szabadon igazolható, egyelőre nem tudni, hol folytatja. A Sao Paulóban összesen 95 mérkőzésen lépett pályára, melyeken tíz gólt szerzett. Sikerekkel – és trófeákkal teli – karrierje során játszott eddig a Bahia, a Sevilla, az FC Barcelona, a Juventus és a Paris Saint-Germain színeiben.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik