Japán: Nem sérülés miatt szeretnék visszavonulni – Andrés Iniesta

Vágólapra másolva!
2021.05.14. 11:11
null
Andrés Iniesta dolgozik azon, hogy a lehető legjobb formáját elérje. (Fotó: AFP)
Ahogy arról korábban beszámoltunk Andrés Iniesta 2023-ig hosszabbított a japán Vissel Kobéval. A futballista pénteken egy online sajtótájékoztató keretein belül nyilatkozott arról, hogy nagy célokat szeretne elérni a csapatával, valamint ő egyedül szeretne arról dönteni, hogy mikor vonul vissza.

A szerződéshosszabbításban nagy szerepet játszott, hogy motivált vagyok, és örömmel dolgozok együtt a csapattal nagy célok eléréséért. Egyedül szeretném eldönteni emellett, hogy mikor vonulok vissza, nem akarom, hogy sérülés miatt kelljen ezt megtennem. Elégedett vagyok a mostani erőnlétemmel, de dolgozom azon, hogy elérjem a legjobb teljesítményem” – mondta a sajtótájékoztatón Andrés Iniesta.

A spanyol klasszis hozzátette, hogy a 2020-as japán Szuperkupa elhódítása is mutatja azt, hogy jó úton járnak céljaik eléréséhez. Hozzátette, hogy a legfontosabb az, hogy csapatként jól tudjanak együttműködni, és akkor mindig ilyen magas szinten fognak teljesíteni.

Andrés Iniesta 2018 nyarán igazolt az FC Barcelonától a Vissel Kobéhoz, amelyben eddig 77 mérkőzésen 16 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Az elemzések alapján a spanyol középpályás az érkezésével csaknem 100 millió dolláros bevételt generált csapatának a jegy-, valamint klubhoz köthető termékek eladásában. Az együttes tulajdonosa, Hirosi Mikitani elmondta, hogy Iniesta jelenléte nagyon sokat segített, a J-League minőségi fejlődésében.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik