Játékossors: egy SMS miatt kivágták a jótékonysági meccsről Yaya Tourét

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.05. 15:33
Bár hivatalosan még nem jelentette be a visszavonulását, 2020 januárja óta nincs csapata Yaya Tourénak, akit most ezért meghívtak a szokásos, évi „Soccer Aid” nevezetű jótékonysági futballmérkőzésre. Aztán a hírek szerint ki is vágták a csapatból az elefántcsontpartit…

A legutóbb Kínában futballozó, júliusban az angol negyedosztályú Leyton Orientnél edző Yaya Touré csapat és munka nélkül van az utóbbi hónapokban, így természetesen elvállalta a felkérést, hogy a UNICEF sztárokkal tűzdelt csapatában ő is játsszon a jótékonysági meccsen.

Igen ám, de egybehangzó spanyol, angol és argentin lapértesülések szerint az elefántcsontparti mégsem lesz ott a találkozón, mert egy SMS után megköszönték neki a részvételt.

A TyC Sports információi szerint Yaya Touré is benne volt abban a csevegőcsoportban, amelyben a jótékonysági eseményen résztvevő futballisták beszélték meg a részleteket.

Yaya Touré jótékonykodni akart a csapattársaival is, nem vették jó néven (Fotó: AFP)
Yaya Touré jótékonykodni akart a csapattársaival is, nem vették jó néven (Fotó: AFP)

A középpályás azonban másra használta a csevegőapplikációt, és előbb küldött egy finoman szólva 18+-os videót egy hölgyről, majd közölte csapattársaival, hogy készüljenek, mert hamarosan megjelenik a hotelben 19 prostituálttal.

És mivel a szervezők is benne voltak ebben a csoportban, és nem értékelték annyira, hogy erre használja Touré a jótékonysági gálát, közölték vele, hogy köszönik, de ingyen sem számítanak a szolgálataira.

Ezek után talán nem akkora rejtély, miért nem talál csapatot egy ideje a 37 éves futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik