Svédország: két óriási műesést is benézett a bíró egy meccsen – videó

Vágólapra másolva!
2020.07.13. 14:54
null
Ulvestad szerezte az első gólt (Fotó: Twitter.com/Djurgardennews)
Vasárnap a svéd bajnokság 7. fordulójában a Djurgarden látogatott az IFK Göteborg otthonába, és 2–1-re nyert, ami idehaza talán nem is tartana számot komoly érdeklődésre, ám a mérkőzésen történt egy-két érdekes jelenet, amelyek alapján talán nem túlzáűs kijelenteni, Kasper Sjöberg játékvezető nem fogott ki túl jó napot.

Először jött a mérkőzés 8. perce, amikor Kalle Holmberg az alább látható produkcióval harcolt ki csapatának büntetőt: elvitte a labdát a szerencsétlenkedő Jesper Tolinsson mellett, majd hasra vágódott, Kasper Sjöberg játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott, Fredrik Ulvestad meg gólra váltotta a tizenegyest.


Ezt követően a 24. percben érkezett Holmberg második csapása: az utolsó emberként tán még az előbbinél jobban bénázó Tolinsson mellett próbálkozott kapura törni, de összefutott a védővel és megint a földre került. Sjöberg sporttárs pedig azonnal kiállította a mindössze 17 éves göteborgi bekket.


Ezzel persze Sjöberg kartárs megpróbáltatásai még nem értek véget, a 35. percben újfent határozottan a büntetőpontra mutatott, ám ezúttal is úgy tűnik, hogy tévedett, mert a Göteborgnak megadott büntető is nagy műesésnek tűnik... Más kérdés, hogy ezt a tizenegyest a hazaiak kihagyták...


A meccset végül a vendégek nyerték 2–1-re, miután a 62. percben a mérkőzés harmadik 11-esével tudtak szépíteni – amely ezúttal már jogosnak tűnt...


A svéd bajnokságban 7 forduló után a Djurgarden a 4. 10 ponttal, a Göteborg 10. 8 egységgel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik