Argentína: „Messi svéd vagy argentin?” – Maradona beszólt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 15:53
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott legendája sem titkolta el véleményét a Copa Américán bukdácsoló Lionel Messiről, és ő is „belerúgott” egyet honfitársába.

Mint arról beszámoltunk, Argentínában sokan Lionel Messit tekintik fő felelősnek a Copa América döntőjének elbukása miatt, „enervált és szenvedélyt nélkülöző” játékára hivatkozva vannak, akik a csapatkapitányi karszalagtól is megfosztanák. Lionel Messit tekintik fő felelősnek a Copa América döntőjének elbukása miatt, „enervált és szenvedélyt nélkülöző” játékára hivatkozva vannak, akik a csapatkapitányi karszalagtól is megfosztanák.

Sajtóhírek szerint a Barcelona argentin csillaga megelégelte a bírálatzuhatagot, és már azon is elgondolkodott, hogy szünetelteti válogatottbeli karrierjét.

„Nálunk futballozik a világ legjobb játékosa, aki gond nélkül tud négy gólt vágni a Real Sociedadnak, a válogatottban azonban labdába sem ér...” – állt be a kritizálók sorába Diego Maradona, az argentin válogatott legendája.

„Messi svéd vagy argentin? Néha már azt sem tudom, egyáltalán nálunk futballozik-e. Egy biztos, semmi szükség arra, hogy folyamatosan vele foglalkozzunk, ez csak ront a helyzeten. Pontosan úgy kell kezelni, mint bárkit, aki magára ölti a válogatott trikóját” – mondta az Olénak Maradona.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik