Dinamo Moszkva: „A Milan hívott, a pénzt választottam”

Vágólapra másolva!
2015.02.19. 15:52
Mathieu Valbuena, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva francia középpályása őszintén elismerte, legutóbbi klubváltásánál a pénz döntött.

A 43-szoros válogatott francia középpályás 2014 augusztusában kisebb meglepetésre a Marseille-től a Dinamo Moszkvához szerződött annak ellenére, hogy több európai élcsapat is szívesen látta volna soraiban.

„Most már elmondhatom, lett volna lehetőségem a Milanhoz, valamint a Sevillához szerződni, ám az utolsó pillanatban felkeresett a Dinamo vezetősége, és tett egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Mindent átgondoltam, és a pénzt választottam. A Marseille-nél is jól kerestem, de itt még többet kapok. Nemcsak a fizetés jár az eszemben, nagy céljaim vannak a pályán, de már harmincéves vagyok, gondolnom kell a jövőmre is” – vallott Valbuena a La Derniere Heure-nek.

A francia karmestert 2017-ig köti szerződés a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamóhoz, sajtóhírek szerint Valbuena évente 3.3 millió eurót (egymilliárd forintot) keres az orosz együttesben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik