Görögország: közbeléptek az ultrák, Gattuso mégis marad!

Vágólapra másolva!
2014.10.27. 15:19
null
Gattusót meggyőzték a szurkolók, marad az OFI Kréta vezetőedzője (Fotó: fifa.com)
Gennaro Gattuso nem egészen egy nappal a lemondása után – szurkolói nyomásra – meggondolta magát, és úgy döntött, továbbra is a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő OFI Kréta vezetőedzője marad.

 

Mintegy háromszáz krétai szurkoló már vasárnap este összegyűlt Gennaro Gattuso lakhelyénél, hogy maradásra bírja a trénert, és hasonló demonstráció zajlott le a csapat edzőközpontjában hétfő délelőtt – valósággal „túszul ejtették” a játékosoktól búcsúzkodó világbajnokot.

Az ultrák nyomására hattagú játékosdelegáció is összeverődött, hogy rávegyék Gattusót döntése megváltoztatására – és lőn!

„A vezetőkkel történt hosszas egyeztetést követően, továbbá látván, hogy a helyi szurkolók mennyire imádják a futballt, és mennyire szeretnék, hogy maradjak, visszakozok. Kezdjük hát újra a munkát, legyen a közösségünk egységesebb, mint valaha!” – fogalmazott Gattuso, immár ismét OFI-vezetőedzői minőségében.

Mint beszámoltunk róla, a nyáron kinevezett Gattuso az eddigi hét fordulóban három győzelmet és négy vereséget könyvelt el a krétai csapattal, és a vasárnapi hazai vereség után döntött úgy, lemond vezetőedzői posztjáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik