Brazília: Maicont rejtélyes okokból kitették a válogatottból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.08. 09:28
Elhagyta a brazil válogatott edzőtáborát Maicon, akinek a helyére a Monaco jobbhátvédjét, Fabinhót hívta be a keretbe Dunga szövetségi kapitány. A Roma védőjének száműzését belső problémákkal magyarázta Gilmar Rinaldi, a selecao koordinátora.

A 33 éves Maicon játékát a lenyűgöző jelzővel illette Dunga a Kolumbia ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követően, az Ecuador elleni összecsapáson azonban már nem számíthat a szakember a rutinos jobbhátvédre.

„Maicon elhagyta a brazil válogatott edzőtáborát. Szeretnék neki köszönetet mondani a nemzeti csapatért tett szolgálataiért. Belső problémák léptek fel, nem fogok válaszolni az erre az ügyre irányuló kérdésekre, és arra kérem önöket, hogy a játékosokat se kérdezzék erről” – mondta az újságíróknak Rinaldi.

A Roma játékosának helyére Fabinhót hívta be a keretbe Dunga. A Monaco futballistája az Ecuador elleni találkozón debütálhat a selecaóban.

A brazil válogatotthoz kapcsolódó további hír, hogy a térdsérüléssel bajlódó David Luiz sem léphet pályára a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezendő mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik