Átigazolások: Van Buyten otthon fejezi be, Orbán Valenciában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.11. 20:29
A dhnet.be információi szerint Daniel van Buyten úgy döntött, hazájában fejezi be labdarúgó-pályafutását A Bayern Münchentől távozó 36 éves válogatott védő a hír szerint egy plusz egy évre kötelezte el magát az Anderlechthez.

A Newcastle Unitedet 14 évnyi szolgálat után elhagyó nigériai támadó, a 32 éves Shola Ameobi pályafutása szempontjából ugyancsak meghatározó döntést hozott, és elfogadta a török Gaziantep BB ajánlatát, amely a városi rivális Gaziantepsporral ellentétben csak a második vonalban szerepel, ám úgy tűnik, szeretne előrébb lépni.Shola Ameobi pályafutása szempontjából ugyancsak meghatározó döntést hozott, és elfogadta a török Gaziantep BB ajánlatát, amely a városi rivális Gaziantepsporral ellentétben csak a második vonalban szerepel, ám úgy tűnik, szeretne előrébb lépni.

Argentin válogatottat igazolt a Valencia: a „denevérek” lecsaptak a 25 éves Lucas Orbánra, aki mindössze egy szezont töltött a Girondins Bordeaux-ban, ám a remek szezonnak köszönhetően – alapember lett és novemberben bemutatkozott az albicelestében – továbbáll a spanyol ligába, szerződése öt évre szól. A balhátvéd utódja a Bordeaux-nál a Bayern Münchentől érkező Diego Contento lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik