C. Ronaldo pazar gólt vágott, a Real 4-1-re verte meg a Galaxyt - videó

Vágólapra másolva!
2011.07.17. 07:10
Győzelmet aratott amerikai túráján a Real Madrid és a Manchester City is: a spanyol nagycsapat 4–1-re győzte le a Los Angeles Galaxyt, míg az angol gárda 2–0-ra nyert a mexikói América ellen.

Madridi öröm, „beckhami” bánat (Fotók: Action Images)
Madridi öröm, „beckhami” bánat (Fotók: Action Images)
Madridi öröm,„beckhami” bánat (Fotók: Action Images)
Madridi öröm, „beckhami” bánat (Fotók: Action Images)
Madridi öröm, „beckhami” bánat (Fotók: Action Images)

Üdvözlés a meccs előtt
Üdvözlés a meccs előtt

Teljes gőzzel beindult a klubmarketingesek álma (a labdarúgók véleménye lehet, hogy más), a szezon előtti tengerentúli turné: a Real Madrid és a Manchester City is sima győzelmet aratott felkészülési mérkőzésen.

A Real ellenfele a David Beckhammel felálló Los Angeles Galaxy volt, mely nem tudott nagy ellenállást kifejteni: a spanyol sztárcsapat a kilépő Callejón góljával szerezte meg a vezetést, majd Joselu lőtte ki éles szögből, nem túl erős (de annál pontosabb) lövéssel a bal alsó sarkot.

A szünet után aztán jött Cristiano Ronaldo, aki remek cselekkel megugrasztotta a Galaxy védelmét, majd irgalmatlan erővel, kiszorított helyzetből, ballal a kapuba bombázott.

A negyediket Karim Benzema szerezte bal oldali beadás utáni fejessel. Hogy a Los Angeles-i csapat szurkolóinak is legyen miért örülni, arról Cristman gondoskodott, aki egy kipattanót a hálóba bólintva beállította az 1–4-es végeredményt.

Ez most piros-fekete
Ez most piros-fekete

A Manchester City nem a minap a rocksztár, Liam Gallagher bemutatta új kék mezében, hanem az idegenbeli piros-feketében játszott az América ellen és könnyedén nyert. A Man. City néhány helyzet elpuskázása után az erőszakosan labdát szerző, majd a hosszút kilövő Ryan McGivern révén szerzett vezetést, bár közreműködői díj járna a teljesen zavarodott mexikói védelemnek is.

A végeredményt az első gólban is főszerepet vállaló Shaun Wright-Phillips alakította ki, aki pontosan lőtt a tizenhatoson kívül a jobb alsóba. A találkozón szerepet kapott a menedzser Roberto Mancini fia, Andrea is, aki a második félidőre szált be a Citybe.


MAN. CITY-MEZBEMUTATÓ, BEMUTAT ÉS ELŐAD A BEADY EYE

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
LA Galaxy (amerikai)–Real Madrid (spanyol) 1–4 (0–2)
LA Galaxy: Saunders (Perk, a szünetben) – De la Garza, Franklin (Jordan, a szünetben), Berhalter (Thomas, 78.), Dunivant (Davies, 62.) – Birchall, Beckham (Kirovski, 62.), Vitor Juninho (Keat, 71.), M. López (P. Cardozo, 71.) – Donovan (Jiménez, a szünetben) – Ángel (Cristman, a szünetben, Barret, 77.)
Real Madrid: Casillas (Adán, a szünetben) – S. Ramos (Arbeloa, a szünetben), Pepe (Albiol, a szünetben), R. Carvalho (Varane, a szünetben), Marcelo (Nacho, a szünetben) – Granero (Xabi Alonso, a szünetben), Khedira (C. Ronaldo, a szünetben) – F. Coentrao (Casado, 74.), Kaká (Özil, a szünetben), Callejón (Jese, 64.) – Joselu (Benzema, a szünetben)
Gólszerző: Cristman (67.), ill. Callejón (31.), Joselu (40.), C. Ronaldo (53.), Benzema (58.)
América (mexikói)–Manchester City (angol) 0–2(0–2)
Man. City: Hart – Veseli, Szavics, Lescott, Clichy – Barry, De Jong – McGivern, S. Wright-Phillips, Weiss – Dzeko. 2. félidő: Taylor – Richards, Boyata, Kompany, Kolarov – Milner, Yaya Touré – A. Johnson, Guidetti, Weiss – A. Mancini
Gólszerző: McGivern (17.), S. Wright-Phillips (27.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik