Babos Gábort akár el is tilthatja a Holland Labdarúgó-szövetség

Vágólapra másolva!
2008.01.15. 18:11
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) vizsgálatot indított Babos Gábor, a NEC kapusa ellen. A magyar futballistát azzal vádolják, hogy belerúgott Stein Huysegemsbe, amikor az a második gól után a labdáért szaladt.
Babos Gábor
Babos Gábor
Babos Gábor
Babos Gábor

Feszült hangulatú mérkőzést vívott egymással a NEC Nijmegen és a Twente együttese pénteken. A mérkőzés 2-2-s végeredményt hozott, a vendég enschedeiek a 90. percben egyenlítettek Orlando Engelaar révén.

A gól után összetűzés alakult ki a játékosok között, a NEC futballistái azt vitatták, hogy a Twente gólja előtt nekik kellett volna tizenegyest rúgni, Babos is ezt kérte volna számon Ben Haverkort játékvezetőn, amikor Engelaar őt meglökte. A magyar kapus a földre került, majd összetűzésbe keveredett Stein Huysegemsszel, aki utána szintén a földre került.

Többen beszaladtak a kispadról, a vendégek Babost vádolták azzal, hogy földre küldte a belga futballistát. A holland szövetség vizsgálatot is indít az ügyben. Amennyiben a magyar kapust vétkesnek találják az esetben, úgy több mérkőzésre szóló eltiltás várhat rá.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik