Válogatott: Tényleg egy legendát vesztünk most el – Schäfer

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.09.27. 06:38
Olaszország megnyerte a Magyarország elleni „csoportdöntőt” a Nemzetek Ligájában, az A-liga 3. csoportjában, Giacomo Raspadori és Federico Dimarco góljával 2–0-ra győzött a Puskás Arénában. A találkozó után Schäfer András nyilatkozott az újságíróknak.

Schäfer András szerint kicsit félénken kezdte a csapat a találkozót.

„Nem gondolnám, hogy ez az olasz válogatott ma olyan ütőképes lett volna, hogy így kellett volna kezdenünk. Jobban nekik kellett volna mennünk az elején, ugyanakkor karbantartottuk magunkat hátul, jók voltak a labdakihozatalaink, az előre játék volt az első húsz-huszonöt percben egy kicsit hiányos, és sajnos mi kaptuk az első gólt. Voltak olyan helyzeteink, amikkel bőven gazdálkodnunk kellett volna, szóval keserű ilyenkor az ember szájának az íze.”

Videónkban beszél Szalai Ádám válogatottól való visszavonulásáról is, és azt is elárulja, miért bosszús az olaszok elleni meccsel kapcsolatban, de már előre tekint az Eb-selejtezőkre is.

Lang: A legjobb pillanat? Gazdag gólja Angliában a szemtelen befejezéssel

NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA,
3. CSOPORT
6. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–OLASZORSZÁG 0–2 (0–1)
Budapest,
Puskás Aréna, 67 000 néző. Vezette: Bastien (francia)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á. (Styles, a szünetben), Schäfer, Kerkez (Gazdag, 57.) – Nego (Bolla, 75.), Szoboszlai (Kleinheisler, 85.) – Szalai Á. (Ádám, 75.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
OLASZORSZÁG: G. Donnarumma – Tolói, Bonucci, Acerbi (Bastoni, a szünetben) – Di Lorenzo (Mazzocchi, 90.), Barella, Jorginho (Pobega, 72.), Cristante, Dimarco – Raspadori (Scamacca, 72.), Gnonto (Gabbiadini, 66.). Szövetségi kapitány: Roberto Mancini
Gólszerző: Raspadori (27.), Dimarco (52.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik