Válogatott: pénteken indul a jegyértékesítés a németek elleni NL-meccsre

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 18:57
null
Péntektől már lehet jegyet venni a Németország elleni NL-mérkőzésre (Fotó: Szabó Miklós)
Hivatalos oldalán jelentette be a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), hogy május 20-án, pénteken indul a jegyárusítás a június 11-i Magyarország–Németország Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

 

A válogatott júniusban négy Nemzetek Ligája-mérkőzésen lép pályára, két meccset a Puskás Arénában június 4-én Anglia ellen még zárt kapuk, június 11-én már nézők előtt Németországgal –, kettőt idegenben június 7-én Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban Olaszország, valamint június 14-én a wolverhamptoni Molineux Stadionban Anglia ellen – játszik majd.

A közleményből kiderül, első körben a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg belépőiket május 20-a, péntek 10 órától, míg akik nem tagok május 23-a, hétfő 10 órától tehetik ezt meg – amennyiben az elővétel után még marad. Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat.

A belépők elhelyezkedéstől függően öt- és húszezer forint között vásárolhatóak meg. A szurkolói klub tagjai 20 százalékos kedvezményt kapnak a belépők árából.

Az idegenbeli mérkőzésekre május 23-án, 10 órától válthatnak jegyet a szurkolók azok elfogyásáig, de legkésőbb május 31-ig. Az Olaszország elleni találkozóra ötezer forintos egységáron válthatóak meg a belépők, míg az Anglia elleni wolverhamptoni összecsapásra két árkategóriában, 16 ezer, és 22 600 forintért vásárolható jegy. A drukkerek első körben egy utalványt kapnak, amelyet később hivatalos belépőre válthatnak – a váltás helyszínéről és időpontjáról később ad tájékoztatást az MLSZ.

A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatják meg a szurkolók.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik