U21-es Eb: Zsóri Dániel is lemarad a tornáról

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.03.22. 17:15
null
Zsóri Dániel (Fotó: Dömötör Csaba)
Zsóri Dániel, a Budafok futballistája is kénytelen kihagyni a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságot – írja az MTI.

 

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfői tájékoztatása szerint a 2019-ben Puskás-díjas támadó a magyar csapat vasárnapi edzésén szenvedett olyan sérülést, amely után kiderült, nem vehet részt a tornán. Zsóri helyett Bíró Bence, az MTK futballistája csatlakozik a Telkiben készülő kerethez – foglalja össze a lényeget az MTI.

Nincs könnyű helyzetben Gera Zoltán, az U21-es gárda szövetségi edzője, akinek sérülések, illetve a koronavírus-járvány miatt korábban már hét játékosáról kellett lemondania.

A korosztályos kontinensviadal csoportkörét most szerda és jövő hét szerda között rendezik meg, a kieséses szakasz pedig május 31. és június 6. között lesz. A négy csoportból az első két-két helyezett jut be a negyeddöntőbe. Magyarországon Gyirmót, Székesfehérvár, Szombathely és a kispesti Bozsik Aréna lesz a helyszín, míg Szlovéniában Celje, Koper, Maribor és Ljubljana, a finálét a szlovén fővárosban rendezik.

A magyarok szerdán a németek ellen kezdenek Székesfehérváron, szombaton a Bozsik Arénában találkoznak a románokkal, jövő kedden pedig Székesfehérváron zárják a csoportkört a hollandokkal.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik