Soha többé kő-papír-olló!; Vignjevics: Újpesten a helyem

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.03.24. 23:22
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Labdarúgó-válogatottunk már arccal Bulgária felé fordult. Az észtek elleni 1–0 után a könnyező gólszerzővel, Ádám Martinnal, az 50. fellépése után büszke Marco Rossival és a kő-papír-ollós mutatványról is nyilatkozó Sallai, Szoboszlai duóval is beszéltek a kollégák, de az Európa-bajnoki selejtezők is méltó tálalást kaptak. Címlapsztori és Eb-selejtezők négy oldalon.
Labdarúgó-válogatottunk már arccal Bulgária felé fordult.
Az észtek elleni 1–0 után a könnyező gólszerzővel, Ádám Martinnal, az 50. fellépése után büszke Marco Rossival és a kő-papír-ollós mutatványról is nyilatkozó Sallai, Szoboszlai duóval is beszéltek a kollégák, de az Európa-bajnoki selejtezők is méltó tálalást kaptak. Címlapsztori és Eb-selejtezők négy oldalon.

Nebojsa Vignjevicset nem kellett sokat győzködni. Az Újpestre visszatérő szerb mester Duchatelet-hez fűződő viszonyáról, 2013-as első Megyeri úti szerepvállalásáról, a középmezőnyhöz való felzárkózásról is beszélt Borbola Bencének.

Stanislav Lobotka csak álcázva merészkedik ki Nápoly utcáira. Felvidéki tudósítónk, Duducz Tibor a Napoli szlovák sztárjával készített exkluzív interjút, amelyből kiderül, hogy a Serie A-t utcahosszak vezető csapat játékosai milyen bajnokünneplésre számítanak...

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Djokovics-sorozat újabb részével, a születésnapos Radulovics Bojanával, Molnár Dániel emlékezetével és a magyar atlétika állócsillagaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik