nemzetisport.hu
2014.10.10 21:58 Frissítve: 2015.03.21 01:41

Román-magyar: titkolják, hova érkezik a szurkolói vonat - videó

A román televízió is a magyar szurkolói vonattal foglalkozott. A Dolce Sport a román csendőrség szóvivőjét kérdezte a szurkolókról és a biztonságról.


Bukarestben 3000, országosan 6500 rendőr biztosítja a rendet. Figyelik az utakat, az autókat és a gyanús személyeket – mondta a szóvivő. A műsorvezető megkérdezte, hova érkeznek a szurkolók, milyen biztonsági intézkedések vannak kilátásban, de a szóvívó nem árulhatta ezt el biztonsági okok miatt. Nem akarják, hogy a sajtó, vagy a román szurkolók ott legyenek a vonat érkezésekor.

Érdekesség, az ultrasliberi.hu tájékoztatása szerint a külvárosi Baneasa pályaudvarra fut majd a Budapestről induló járat, míg Románia egyetlen nyomtatott sportújságja, a Gazeta Sporturilor pedig a belvároshoz, és a stadionhoz közelebb eső Obor pályaudvart nevezi meg érkezési helyszínnek.

A szóvivő hozzátette, a rendőrség csak a szervezett úton érkező drukkerek biztonságát tudja garantálni, illetve igyekeznek a román ultrákat távol tartani a magyaroktól. A szóvivő arra is kitért, ugyan megerősíteni nem tudja, hogy Dinamo Bucuresti szurkolói csoportja a magyar-szektor mellé kapott volna jegyet, de a stadionban már nem a csendőrség, hanem az erre szakosodott cég felel a biztonságért.


Broadcast live streaming video on Ustream

2022.10.05 23:54:11

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az érzelmes taps, ami az olaszok elleni mérkőzés 75. percében a Puskás Arénában és a televíziók előtt ülők mindegyikéből kitört és lekísérte Szalai Ádámot a pályáról, nem pusztán a középcsatár futballteljesítményének és pályafutásának szólt. Ennél sokkal többet jelentett, annyival többet, hogy azt talán még fel sem tudjuk mérni.

2022.10.04 21:21:52

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A hazai pálya poklában még akkor is csodás lett volna az olaszok elleni futball, ha tíz magyar mezőnyjátékos áll bent a tizenhatoson belül és küzdi ki vérrel, verítékkel, fogcsikorgatással a nulla nullát.

2022.10.03 21:27:56

Magyar válogatott nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Kerkez esetében él a remény, hogy nem szalad el vele a ló.

2022.10.03 20:50:50

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2022.10.03 21:22:41

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Hat éve sokkal zűrösebbnek tetszett a generációváltás, most meg azt látjuk, hogy a legmagasabban rangsorolt futballistáinknak még csak most következhetnek a legjobb éveik. De az is igaz, hogy a magyar válogatottat innentől senki sem intézi el előre egy kézlegyintéssel, mert benne van a pakliban, hogy pórul jár.