NS: Dárdai: Nyerni megyünk Helsinkibe; Gyárfás: Fröcskölnek! - kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 23:18
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
♦ Dárdai Pál fáradtan és a második hoffenheimi gól miatt még mindig kissé idegesen adott interjút Pietsch Tibornak, de azt azért valószínűsíti, hogy a héten meghosszabbítják szerződését a Herthánál, és azt sem rejti véka alá, hogy nyerni megy a válogatottal a finnországi Eb-selejtezőre.

♦ A Ferencváros immár biztos másodikként zárja a bajnokságot, és máris elkezdhet építkezni a következő idényre, míg a bajnok Videoton jó szokásához híven a hazai csúcsra érve veri szét, amit eddig felépített – az új edző, Bernard Casoni például már melegít...

♦ Az NS ellenőre a hét végén Felcsúton járt, ahol rácsodálkozott a Pancho Aréna egyedülálló építészeti megoldásaira.

♦ Kedden bajnok lehet férfi kosárlabdában a Szolnok. Tegye fel a kezét, akit meglep ez a hír! De a kecskeméti Wittmann Krisztián azért elmondta Fazekas Zoltánnak, hogy megpróbálják a lehetetlent...

♦ A Roland Garros egyesben nem volt sikertörténet Babos Tímea számára, aki Angelique Kerber ellen, írd és mondd, egyetlen gémre volt képes. Klein Ron tudósítása.

♦ Zsoldos Barna Monte-Carlóban járt, és az évad talán legfurább csapatdöntését járja körül, avagy miként vehette el a Mercedes az élen autózó pilótájától, Lewis Hamiltontól a Monacói Nagydíjat?

♦ Gyárfás Tamás ideges – érthetően. Az úszóelnök továbbra sem tud napirendre térni, hogy szerinte övön aluli támadások érik sportágon belülről, de a Hosszú Katinkára zúduló doppingváddal végképp nem tud mit kezdeni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik