Négy felkészülési mérkőzés az Eb rajtjáig – milyen képet mutat a torna előtt három hónappal a válogatott?

Vágólapra másolva!
2024.03.21. 09:33
Még négy meccse van Schäfer Andráséknak az Eb-rajtig (Fotó: Koncz Márton)
Márciusban, majd közvetlenül a kontinenstorna előtt is két felkészülési mérkőzés szerepel Marco Rossi együttesének naptárjában. Elsőként Törökországgal csap össze a Puskás Arénában a magyar nemzeti válogatott, amely szinte napra pontosan másfél éve nem szenvedett vereséget. A törökök hozzánk hasonlóan megnyerték selejtezőcsoportjukat, tehát ugyancsak biztos résztvevői a németországi Eb-nek. (x)

 

 

A két csapat a Nemzetek Ligája 2020–2021-es kiírásának csoportkörében találkozott egymással legutóbb. Akkor Törökországban Szoboszlai Dominik emlékezetes szabadrúgásgóljával nyertek a mieink 1–0-ra, a Puskás Arénában pedig 2-0 állt az eredményjelzőn a lefújás pillanatában. Az említett találkozókon az első félidőben mindkét esetben csak helyzetekig jutottak a csapatok, mindhárom gól a második játékrészben született. 

Melyik félidőben lesz több gól? 

SZAVAZÁS

Magyarország – Törökország – Melyik félidőben lesz több gól?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A magyar keret sokat változott a legutóbbi egymás elleni találkozók óta, de Szoboszlai Dominik csapatkapitányként természetesen ezúttal is tagja Marco Rossi együttesének, és a Liverpool játékosa újfent a szabadrúgások első számú felelőse lehet. Rajta kívül a remek formában lévő Varga Barnabástól, illetve Sallai Rolandtól várhatjuk elsősorban a gólokat.

Szerez gólt?

SZAVAZÁS

Magyarország – Törökország – Szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Puskás Aréna remek magyar szurkolótábora az elmúlt években komoly támogatást nyújtott a válogatott számára, amit mi sem mutat jobban, mint hogy az elmúlt hét hazai találkozóján hat győzelmet, illetve egy döntetlent ért el a nemzeti tizenegy. Az említett hét mérkőzésen egyszer sem kapott 1 gólnál többet a csapat.

Törökország gólszám 

SZAVAZÁS

Magyarország – Törökország – Törökország gólszám

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Egy éve ugyanekkor a magyar válogatott egy 4 mérkőzéses kapott gól nélküli sorozatot kezdett, ám az év végére már az vált általánossá, hogy a találkozóinkon mindkét fél betalál. A legutóbbi hat esetben mindig ez történt. 

Mindkét csapat szerez gólt? 

SZAVAZÁS

Magyarország – Törökország – Mindkét csapat szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A megújult Tippmixprón a korábbinál nagyságrendekkel több fogadási lehetőség elérhető, ráadásul a kimenetelek Fogadáskészítő funkcióval (https://www.tippmixpro.hu/hu/promociok) is megtippelhetőek. Így a magyar válogatott mérkőzése mellett a további válogatott találkozók piacaiból is szemezgethetnek fogadóink! Érdemes figyelni az aktuális szuper oddsokat (https://www.tippmixpro.hu/hu/fogadas/i/special-markets ) is, a Magyarország – Törökország találkozóra is kiemelt nyereményszorzókkal lehet majd fogadni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik