Válogatott: Giovanni Trapattoni menedzsere bejelentkezett

Vágólapra másolva!
2017.10.21. 15:12
A legutóbb az ír válogatottat irányító Giovanni Trapattoni szívesen tárgyalna a Magyar Labdarúgó-szövetséggel – tudta meg a szegedma.hu Bánki Eriktől.

A magyar labdarúgó-válogatott élére pénteken ideiglenes szövetségi kapitánynak Szélesi Zoltánt nevezték ki. Hogy hosszabb távon ki irányíthatja a nemzeti csapatot, az még kérdés. A szegedi portál felvetette, hogy Carlo Ancelotti éppen szabad.

„Ez kétségtelen. Legnagyobb meglepetésemre azonban Giovanni Trapattoni menedzserétől kaptam egy levelet, amelyben jelezte, hogy a mester szabad, szívesen tárgyalna velünk” – válaszolta Bánki Erik, az MLSZ elnökségének tagja.A magyar labdarúgó-válogatott élére pénteken ideiglenes szövetségi kapitánynak Szélesi Zoltánt nevezték ki. Hogy hosszabb távon ki irányíthatja a nemzeti csapatot, az még kérdés. A szegedi portál felvetette, hogy Carlo Ancelotti éppen szabad.

„Ez kétségtelen. Legnagyobb meglepetésemre azonban Giovanni Trapattoni menedzserétől kaptam egy levelet, amelyben jelezte, hogy a mester szabad, szívesen tárgyalna velünk” – válaszolta Bánki Erik, az MLSZ elnökségének tagja.

A korábban többek között a Milant, az Intert, a Juventust, a Bayern Münchent és az olasz válogatottat is irányító 78 éves olasz tréner legutóbb (2013-ig) az ír válogatott kispadján ült.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik