NS: Nikolics – Andorra helyett; Rossi a DAC-nál – hétfő

Vágólapra másolva!
2017.06.11. 23:08
null
ns320
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

• Természetesen nem csitulnak az Andorra elleni vereség hullámai. Voleszák Gábor a szerzett gól nélküli négy meccs elemzésébe vágott bele, Sinkovics Gábor Sallai Sándor, Sallói István, Vanczák Vilmos és Torghelle Sándor véleményére volt kíváncsi, Smahulya Ádám pedig az újabb gólt szerző Nikolics Nemanjától.tudta meg, mennyire megviselte a pénteki vereség. Mindeközben az MLSZ a héten berendelte Bernd Storckot, aki amúgy elfelejtett bemenni az M4 Sport stúdiójába...

• Az élet persze Európában csak nálunk állt meg, péntek óta is vb-selejtezők tömkelegét rendezték. Kétoldalas összeállításunkban a fiatalítással nálunk kicsivel jobb hatásfokkal kísérletező németekre, továbbá angolokra,montenegróiakra, írekre, spanyolokra és olaszokra fókuszáltunk.

• Világi Oszkár a hátán viszi a dunaszerdahelyi futballt, és Szöllősi Györgynek azt is elmesélte, hogy miért döntött egyebek mellett László Csaba ellenében Marco Rossi mellett.

• Kim Rasmussen kifejezetten elégedetlen a lányokkal – miközben kilenc góllal megverték Szlovákiát, és ezzel nagy valószínűséggel ott is lesznek a női kézilabdázók decemberi világbajnokságán. Bálint Mátyás interjúja.

• Rafael Nadal olyat csinált, amilyet még soha: tizedszer is megnyerte a Roland Garrost. ,Klein Ron egy oldalon keresztül ünnepli a spanyol zsenit, és felidézi a korábbi kilenc diadalt is.

És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – Puskás Öcsi édesapjával, a Helsinki előtt formálódó Aranycsapattal, a Zádor-féle melbourne-i pofonnal és minden kispestiek Kocsis Csikójával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik