Eb 2016: Kádár bokája aláfordult, be kellett fáslizni

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2016.06.12. 18:55
null
Ijedelem a magyar edzésen: Kádárt ápolni kellett (Fotó: Hegedüs Gábor)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap kora esti edzésén bokasérülést szenvedett Kádár Tamás. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a hátvéd sérülése – jó esetben nem veszélyezteti a játékát a keddi, Ausztria elleni csoportmérkőzésen.

A nemzeti csapat balhátvédje a cicázásnál, az edzés elején sérült meg: bal bokája aláfordult egy mozdulatnál. A védő bokáját be kellett fáslizni, és le is ment a pályáról – egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sérülés. Remélhetőleg nem az, mivel Kádár balhátvédben alaptagja Bernd Storck tizenegyének.

Amióta Bernd Storck a szövetségi kapitány, Kádár Tamás egy kivételével minden meccsen pályára lépett – a horvátok elleni felkészülési találkozót bokasérülés miatt hagyta ki, akkor Korhut Mihály helyettesítette.

Kádárra biztosan vizsgálatok várnak, amelyek elvégzése már csak azért is sürgős, mert ha súlyosabb sérülésről van szó, akkor a magyar csapat első, keddi mérkőzését megelőző napon még változtathat keretén Storck, de ehhez az európai szövetség (UEFA) orvosi bizottságának hozzájárulása is szükséges.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik