NS-ajánló: Lang kíváncsi CR-re, önkritikus kézisek; pálinkázó pólósok – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.24. 00:02
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
♦ Pálinkában és süteményben tobzódó riportot írt Rác Benedek Balázs a belgrádi szállodafolyosó-foglalókról, amennyiben első kézből követte végig a friss Európa-bajnok magyar női vízilabda-válogatott aranyérmes ünneplését, ahol decis pohárban mérték a felest – de ezek a lányok most megérdemlik. Meg az osztályzatokat is, amelyeket kaptak, merthogy nem maradhat el a szokásos egyéni értékelés és a kapitányi nagyinterjú sem, amelyben Bíró Attila téli ruhatáráról is szó esik. Na meg a bronzérmes férficsapat tagjai is elbúcsúznak a tornától.

Lang Ádám talán telhetetlen, talán csak motivált, mindenesetre tizenkilenc meccsből tizenegyszer a kezdőbe kerülni őt nem elégíti ki. Csak hát akinek Juhász Roland a posztriválisa... Galambos Dániel interjújából kiderül, a Videoton védője ezzel együtt megnézné, mire menne Cristiano Ronaldo ellen az Eb-n.

♦ Kikapott a Fradi, kikapott az Újpest, kikapott a Diósgyőr – Belektől Antalyáig nem sok babér termett a magyar csapatoknak. Kabát Péter azért nem elégedetlen, Stieber Zoltán meg pláne nem az, hiszen máris gólt szerzett új klubjában, a Nürnbergben.

♦ Szombaton nem szenvedett vereséget a magyar férfi kézilabda-válogatott a lengyelországi Európa-bajnokságon – könnyebbség, hogy meccset sem játszott. Jó, most gonoszkodunk, valójában azonban Simon Józsefnek önkritikusan nyilatkoztak a játékosok a szünnapon, és szakírónk is számba veszi, mely pontokon siklott félre Talant Dujsebajev mesterterve.

Liu Shaolin Sándor Szocsiban előbb suhant, aztán smárolt, mellesleg szép ezüstérmet szerzett 1500 méteren. Kovács Erika a helyszínről tudósít.

Miklós Edit pályafutása harmadik legjobb eredményét érte el a Cortina d'Ampezzó-i világkupa-futamon szerzett hatodik hellyel, és szinte már a lejtő aljában elmesélte Zsoldos Barnának, milyen volt lefelé a lejtőn. Az újabb bravúrral magasra tette a lécet.

♦ Mivel vasárnap, juniormellékletünk is van, amelyből kiderül, hogy miért lesz úgy jobb Lakatos Rita, a Győr kézilabdás szupertehetsége, hogy egyre rosszabb lesz, valamint a világ- és Európa-bajnok úszó, Hargitay András is mesél a gyerekkoráról. Is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik