Válogatott: Möllert meglepte az, ami Magyarországon fogadta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.02. 17:50
Andreas Möller öt percet gondolkodott azon, hogy segítse-e Bernd Storck munkáját a magyar labdarúgó-válogatottnál.

„Őszintén szólva meglepődtem, milyen körülmények vannak itt – mondta Andreas Möller. – Várom a közös munkát, izgalmas kihívás lesz. Először a játékosokat szeretném megismerni a lehető leggyorsabban. Korábban nem voltam itt Budapesten, de jó élmény volt megérkezni, nagyon kedvesek itt az emberek.”Andreas Möller. – Várom a közös munkát, izgalmas kihívás lesz. Először a játékosokat szeretném megismerni a lehető leggyorsabban. Korábban nem voltam itt Budapesten, de jó élmény volt megérkezni, nagyon kedvesek itt az emberek.”

„Természetesen nem kell megtanítani futballozni a játékosokat, taktikáról, finomságokról lesz szó. A hozzáállásuk nagyon rendben van, ezt örömmel tapasztaltam. Elsősorban azért vagyok itt, hogy segítsem Bernd Storckot a filozófiája megvalósításában. Ő ismeri a csapatot, őt kell segítenem.”

„Öt percet gondolkodtam azon, hogy elvállalom-e ezt a feladatot. Amikor Bernd felhívott, biztos voltam benne, jó döntést hozok, már korábban is dolgoztunk együtt. Csak nyerhetünk, nincs vesztenivalónk, a játékosoknak is nagy öröm, hogy két ilyen találkozón pályára léphetnek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik