HSV: „Szerettem volna játszani; Király sikerének különösen örülök”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.17. 13:34
Bár szeretett volna pályára lépni az Európa-bajnoki pótselejtezőkön, mégsem bánja, hogy nem játszott, ellenben Király Gábor sikerének különösen örül Stieber Zoltán, a Hamburg magyar válogatott futballistája.

„Hihetetlen érzés, hogy kijutottunk az Európa-bajnokságra, büszke vagyok a csapatra, és nagyon boldog vagyok. Régóta várunk erre, és nemcsak mi, a csapat játékosai, hanem a magyar szurkolók is. Ők mindig mögöttünk álltak, éppen ezért először nekik köszöntük meg a támogatásukat” – fogalmazott Stieber az Európa-bajnoki részvétel kiharcolását jelentő, Norvégia ellen 3–1-re megnyert párharc után.Stieber az Európa-bajnoki részvétel kiharcolását jelentő, Norvégia ellen 3–1-re megnyert párharc után.

„Szerettem volna pályára lépni a pótselejtező mérkőzésein, de erre nem volt lehetőségem. De tudom azt, hogy ami igazán számít, az a csapat sikere, a pályán lévő játékosok pedig a legjobbjukat nyújtották. Aminek különösen örülök, az Király Gábor százegyedik válogatottsága, és az, hogy a tapasztalt kapusnak végre lehetősége lesz pályára lépni egy Európa-bajnokságon.”

„Valószínűleg csak néhány hét múlva fogjuk igazán átérezni, hogy mennyire fontos, ami most történt. Nagyon kíváncsi vagyok a magyar emberek reakcióira. Jó lett volna még néhány napig otthon maradni és befogadni a szurkolók visszajelzéseit, de a gondolataim most már a Hamburg körül forognak, mostantól a klubcsapatomra koncentrálok” – zárta az interjút Stieber.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik