Északír–magyar: Guzmics egyik szeme sír, a másik nevet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.07. 22:59
Guzmics Richárd, a magyar válogatott gólszerzője érthető módon csalódottan értékelt az 1–1-es döntetlenre végződő Észak-Írország–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt követően.

„Kettős érzelmek vannak bennem. Örülök a gólomnak, mert valamit vissza tudtam adni a románok elleni meccs után, de nagyon csalódott is vagyok, hiszen győztes mérkőzést buktunk el” – nyilatkozta a magyar válogatott hátvédje az M4 Sport televízió riporterének.

Guzmics arra is kitért, hogyan kaphatott gólt a 93. percben a magyar válogatott.

„Végig kontrolláltuk a mérkőzést. Ismertük őket, tudtuk hogy felívelgetik a labdát. A végén emberelőnyben voltunk, de nem tudtuk megtámadni a felívelő játékosokat, ebből pedig kialakult egy szöglet, amelyet nem tudtunk levédekezni.”

„Tudtuk, hogy az első félidőben nekünk jönnek majd, és így is történt, az első húsz perc nagyon kemény volt. A félidei szünetben Bernd Storck szövetségi kapitány azt mondta, hogy lassítsuk a játékot, tartsuk földön a labdát és próbáljuk kijátszani őket. Ez valamennyire sikerült is, de csalódott vagyok, mert három pontért jöttünk, sajnos csak egy lett belőle” – nyilatkozta Guzmics.

„Az öltözőben mindenki csak nézett maga elé. Nem tudtunk egymással beszélni. Nagyon csalódott vagyok, mert győztes meccset buktunk el. Nem tudtuk emberelőnyben kiharcolni a győzelmet” – mondta a Nemzeti Sportnak a védő.

„Most nem szeretnék esélyt latolgatni. Nem azon jár a fejem. A következő meccsünket mindenképp meg kell nyerni” – tette hozzá Guzmics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik