Ligaválogatott: négy győri és debreceni a keretben

Vágólapra másolva!
2012.11.26. 19:10
null
Az év nagy részében sérül Rudolf is helyet kapott a <br />ligaválogatottban (Fotó: archív)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte a ligaválogatott Egyiptomba utazó 22 fős keretét – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
Mint ismert, hétfőn hivatalossá vált, hogy a magyar ligaválogatott december 3-tól egy hétig az egyiptomi El Gouna városában edzőtáborozik, s az összetartás alatt két edzőmérkőzésen is pályára lép – tudatta az mlsz.hu.

Egervári Sándor szövetségi kapitány hétfőn délután kihirdette 22 fős keretét, amelyben azok az NB I-es játékosok is szerepelnek, akik az utóbbi időszakban rendszeres tagjai voltak az A-válogatottnak – a huszonkét futballista pontosan fele szerepelt már a nemzeti csapatban.

Meghívót kapott a kapitánytól Rudolf Gergely, az A-válogatott 2011-es házi gólkirálya is, aki idén sérülései és hosszú kihagyása miatt nem tudott egyetlen mérkőzésen sem pályára lépni a válogatottban, míg a Videoton kiszemelt játékosaira a csapat nemzetközi kupaszereplése miatt nem számíthat a szakmai stáb.

A LIGAVÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Jova Levente (FTC), Kurucz Péter (Siófok)
Védők: Korhut Mihály, Mészáros Norbert, Varga József (mindhárom DVSC), Lipták Zoltán (Győri ETO), Guzmics Richárd, Halmosi Péter (mindkettő Haladás), Fiola Attila, Szabó János (mindkettő Paks), Vermes Krisztián (Újpest).
Középpályások: Szakály Péter (DVSC), Elek Ákos (DVTK), Gyömbér Gábor (FTC), Pátkai Máté, Koltai Tamás (mindkettő Győri ETO), Balázs Benjamin (Kaposvár)
Támadók: Bacsa Patrik, Rudolf Gergely (mindkettő DVTK), Varga Roland (Győri ETO), Csiki Norbert, Tischler Patrik (mindkettő MTK)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik