U18: fiataljaink képtelenek voltak gólt rúgni a házigazda Máltának

Vágólapra másolva!
2011.04.04. 21:01
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott hétfőn délután gól nélküli döntetlent játszott Máltán a házigazda korosztályos nemzeti csapatával – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja.

A mieink gyorsan átvették az irányítást, és egészen a találkozó végéig nyomasztó fölényben játszottak, a máltaiak alig tudtak kijönni kapujuk előteréből – írja tudósításában az mlsz.hu.

A magyar válogatott mezőnyfölényére jellemző, hogy 21 pontrúgást végzett el a hazaiak tizenhatosának közelében (ebből 13 szöglet volt), míg az ellenfél a legritkább esetben jutott a másik kapu közelébe.

„A meccs folyamán végig az ellenfél térfelén zajlott a játék, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ezeket sajnos nem tudtunk értékesíteni. Mezőnyben jól futballoztunk, a végjátékban azonban nem voltunk pontosak" – idézi az mlsz.hu Tuboly Frigyes szövetségi edzőt.

A két csapat szerdán 11 órától ismét megmérkőzik egymással.

U18-AS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MÁLTA–MAGYARORSZÁG 0–0
Ta’Qali
MAGYARORSZÁG: Dombó – Poór, Tóth F., Lang, Kozma – Patvaros, Nagy G. (Tar, 75.), Holman (Földes, 50.) – Radó, Erdélyi (Pál D., 50.), Kapacina (Matetics, 60.). Szövetségi edző: Tuboly Frigyes
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik