Dzsudzsák bordasérüléssel, orvosnál kezdi a hollandok elleni felkészülést

Vágólapra másolva!
2011.03.20. 18:03
null
Dzsudzsáknak már a Rangers elleni meccs után fájdalmai voltak (Fotó: Reuters)
Nem vesz részt a magyar labdarúgó-válogatott hétfői sajtótájékoztatóján Dzsudzsák Balázs, mert a PSV Utrecht ellen minimális különbséggel megnyert (1–0) vasárnapi bajnokiján sérülést szenvedett, így holnap délelőtt orvosi vizsgálat vár rá. A középpályásnak a bordáját kell megröntgenezni, amire viszont már itthon kerül sor.

Még a csütörtöki, Rangers elleni Európa-liga-mérkőzésen Dzsudzsáklengőbordái között sérült meg egy izom, a találkozót követően pedig komoly fájdalmai voltak. Szereplése kérdéses volt az Utrecht ellen, de vállalta a fontos bajnokit, sérülése viszont a jelek szerint alaposabb vizsgálatot igényel.

Előzetes egyeztetéseket követően az újságírók Telkiben 11.15 órától a hollandok elleni Eb-selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjait kérdezhetik majd, viszont Dzsudzsákon kívül Koman Vladimir, Laczkó Zsolt, Rudolf Gergely és Vadócz Krisztián sem vesz részt az eseményen, mert ők csak hétfő este csatlakoznak Egervári Sándor szövetségi kapitány keretéhez.

Mint arról már beszámoltunk, vasárnap a Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) hivatalos közleményében tudatta: Arjen Robben sérülése miatt nem tarthat az oranjéval Budapestre. A szélsőnek a Freiburg elleni német bajnokin sérült meg a combhajlító izma.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik