MLS: ezúttal Álvarez remekelt az élen maradó Chicagóban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 06:50
null
A korábbi Videoton-játékosok közül ezúttal Arturo Álvarez szerzett gólt a Chicagóban
A Chicago Fire 2–2-es döntetlent játszott a Portland Timbers vendégeként az MLS legutóbbi játéknapján. A korábbi Videoton-játékosok közül ezúttal Arturo Álvarez jeleskedett, gólt szerzett és gólpasszt is jegyzett.

Az MLS Nyugati főcsoportjának harmadik helyén álló Portland otthonában fellépő Chicagóból hiányzott a pihenő Bastian Schweinsteiger, és sérülés miatt a már a 34. percben le kellett cserélni Matt Polstert a védelem jobb oldaláról.

A Timbers a 24. percben a nigériai Fanendo Adi tizenegyesből lőtt góljával szerzett vezetést, majd tíz perccel később egyenlített a Fire: Arturo Álvarez jobb oldalról középre lőtt labdájára rámozdult Nikolics Nemanja, s a lábával a labda felé piszkált. A labda a kapu jobb alsó sarkában kötött ki, a gólt először hivatalosan Nikolicsnak adták, de miután kikockázták a jelenetet, jelezték, hogy a magyar csatár nem ért bele, így a találat hivatalosan a másik korábbi Vidi-játékosé.

Álvarez a második félidőben tényleg gólpasszt adott, a 61. percben Brandon Vincent 13 méterről lőtte ki a jobb felső sarkot.

A Fire (amelyben a beszámolók szerint Nikolics a második félidőben igen fáradtan mozgott) nem tudta megőrizni előnyét, Sebastián Blanco a 70. percben egyenlített. Az egy pontnak így is nagyon örültek a hajrában a kapujukhoz szögezett Nikolicsék, akik megőrizték első helyüket az Orlandóban diadalmaskodó Toronto előtt a Keleti főcsoportban.

MLS
Portland Timbers–Chicago Fire 2–2
(Adi 24. – 11-esből, Blanco 70., ill. Álvarez 34., Vincent 61.)

TOVÁBBI EREDMÉNYEK
New England–New York Red Bulls 2–3
Orlando City–Toronto 1–3
Houston Dynamo–Montreal Impact 3–1
Vancouver Whitecaps–New York City 3–2

ÁLVAREZ GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik