MLS: Ezt a gólt neki ajánlom; igazi sportember – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.16. 08:35
Mint megírtuk, Nikolics Nemanja három gólt szerzett a Chicago Fire-ben az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának utolsó előtti, 33. fordulójában. A magyar támadó első gólját sérült csapattársának, Michael de Leeuw-nek ajánlotta.

Nikolics már a 3. percben bevette a Philadelphia Union kapuját, amely után ezúttal nem a szokásos ököllendítéssel vagy térden csúszással ünnepelt, hanem a kispadhoz sietett, majd a magasba emelte a jelenleg sérüléssel bajlódó Michael de Leeuw mezét.


Nikolics ünneplése videón


„Ezt a gólt neki ajánlom, hogy megmutassam, mennyire szeretjük és várjuk vissza. Nagyon fontos tagja a gárdának, igazi harcos, remek csapattárs” – mondta Nikolics a klub hivatalos oldalának.

A 31 esztendős holland csatárnak a(z) – magyar idő szerint – október elsejei, New York City ellen 1–1-re végződött meccsen szakadt el az elülső keresztszalagja, így az alapszakasz utolsó meccsei mellett a rájátszásról is lemarad.

„Az első naptól kezdve rengeteget segített nekem, amikor idekerültem. Amikor rossz időszakom volt, tanácsokkal látott el, ez sokat segített. Nagyszerű érzés, amikor van egy ugyanolyan poszton játszó csapattársad, aki segíteni akar neked. Igazi sportember.”

„Minden jót kívánunk neki, várjuk, hogy visszatérjen. Ezt persze tudja ő is, én csak azt szerettem volna megmutatni, hogy a játékosok, a szurkolók, a klub, egyszóval mindenki támogatja őt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik