Légiósok: tartoznak az Eb-szereplő magyar szélsőnek – szerződést bontott

Vágólapra másolva!
2022.07.23. 16:14
null
Varga Kevin már nem a Kasimpasa játékosa (Fotó: AFP)
A 26 éves magyar válogatott szélső, Varga Kevin szerződést bontott a török élvonalbeli Kasimpasával, miután a török klub tartozik neki – tudta meg a Nemzeti Sport.

 


A 13-szoros válogatott, tavaly nyáron az Eb-n is szereplő Varga Kevin tavasszal a svájci Young Boysnál futballozott kölcsönben, kölcsönszerződése lejártával visszatért a Kasimpasához, de mivel a török klub szerződést szegett vele szemben, egyoldalúan felbontotta a 2023-ig szóló megállapodását.

„Varga Kevin Svájcból visszatért a nyáron Törökországba, de mivel a Kasimpasa tartozik neki, szerződést bontott a klubbal. Erről már tájékoztattuk a török szövetséget, amelytől meg is kaptuk a szerződésbontással kapcsolatos visszaigazolást" – tájékoztatta a Nemzeti Sportot a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

Varga Kevin két éve Debrecenből szerződött a Kasimpasába, amelynél 55 tétmeccsen hat gólt és négy gólpasszt jegyzett.

VARGA KEVIN: ÍGY JUTHATOK HOZZÁ A FIZETÉSEMHEZ
Varga Kevin szombaton az M1 aktuális csatornának megerősítette a Nemzeti Sport értesülését. Elmondta már januárban érződött, hogy csapatánál „nem túl rózsás a helyzet”, ezért is adták kölcsön a svájci Young Boysnak.

„Most, amikor július 1-jén visszatértem Törökországba, tisztázódott, hogy a fizetésemhez való hozzájutásnak egyetlen módja van: ha felbontjuk a szerződésem. Ez a török szövetség segítségével meg is történt"
-–emlékezett vissza a közelmúltra Varga, akinek még egy évig volt érvényes kontraktusa.

A 13-szoros válogatott játékos kiemelte, hasonló jellegű csapatban és mindenképpen külföldön szeretné folytatni a pályafutását, menedzserével várják az ajánlatokat, "ugrásra készen" áll.

„Jól jön, hogy szabadon igazolható vagyok, bízom benne, hogy minél hamarabb rendeződik a helyzetem” – tette hozzá a debreceni nevelésű futballista.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik