Légiósok: Szoboszlai Lipcsébe vezető útja – Egy átigazolás története

N-P.T. N-P.T.N-P.T. N-P.T.
Vágólapra másolva!
2020.12.24. 08:44
Szoboszlai Dominik – Egy átigazolás története címmel mutatja be a Sport Televízió a legdrágább magyar labdarúgóról, lipcsei szerződéséről szóló dokumentumfilmjét, melynek premier előtti, zárt körű vetítésén az NSO Tv stábja is ott lehetett. Néhány apró jelenetet meg is mutatunk a filmből, amiről Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás és a Sport Tv főszerkesztője, Máté Pál beszélt kameránk előtt. A kétrészes dokumentumfilm első része december 26-án, a második december 28-án kerül a képernyőre.


Esterházy Mátyás, Szoboszlai Dominik menedzsere elmondta, már a nyáron megkereste őket a filmet készítő ügynökség.

„Úgy éreztük, hogy amikor bekövetkezik Dominik átigazolása, érdekes téma lehet bemutatni azt az utat, ahogy ő idáig eljutott. Úgy gondolom, a végeredmény önmagáért beszél. Ez nem egy életrajzi történet, egy húszéves játékosról nem cél életrajzi jellegű filmet csinálni. Ez azt az utat mutatja be, amit Dominik gyerek korától bejárt. Inspirációt jelenthet gyerekeknek, sportembereknek, hogy kellő elhivatottsággal, munkával el lehet jutni erre a szintre" – fogalmazott a játékosügynök.

„Az egy ritka műfaj, amikor egy húszéves srácról kétrészes dokumentumfilm készül. Ez egy nagyon érdekes munka, amit a stáb elvégzett, mert közel kerülünk egy olyan fiatalhoz, akiről eddig csak azt tudtuk, hogy remek labdarúgó, de ha most ezt az egy órát végignézzük az ő főszereplésével, kicsit már családtagnak fog tűnni. Nagyon nagy szerencsénk van a Sport Televíziónál ezzel az átigazolással. A legjobb és jelenleg legdrágább magyar labdarúgó a Bundesliga egyik legjobb csapatához szerződött, ahol már van két magyar válogatott játékos. Azt hiszem, nem kell tovább mondanom, hogy mennyire inspiráló ez, várakozással teli hetek, hónapok állnak előttünk"fogalmazott a német bajnokikat Magyarországon közvetítő Sport Tv főszerkesztője, Máté Pál.

A dokumentumfilm két részét december 26-án 21 órakor és december 28-án 16:45-kor lehet megtekinteni a Sport1-en.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik