Légiósok: Szalai újra edzhet a Basel első csapatával

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.11.12. 19:55
Mint arról mi is beszámoltunk a magyar válogatott korábbi csapatkapitányának, Szalai Ádámnak megtiltották klubjánál a svájci élvonalbeli Baselnél, hogy látogassa az edzéseket. Szombaton a támadó Instagram-oldalán jelentette be, ugyan bíróságra kellett mennie érte, de elérte, hogy újra részt vehessen klubja első csapatának a tréningjein.

Szalai Ádám Instagram-oldalán jelentette be: a Bázeli Polgári Bíróság kötelezte klubját, a Baselt, hogy engedjék meg neki az első csapat edzéseinek a látogatását. A magyar válogatottól visszavonult labdarúgó dr. Lucien W. Valloni jogásznak és a Svájci Labdarúgók Egyesületének (SAFP) mondott köszönetet. Szalai Ádám Instagram-oldalán jelentette be: a Bázeli Polgári Bíróság kötelezte klubját, a Baselt, hogy engedjék meg neki az első csapat edzéseinek a látogatását. A magyar válogatottól visszavonult labdarúgó dr. Lucien W. Valloni jogásznak és a Svájci Labdarúgók Egyesületének (SAFP) mondott köszönetet.

Örülök, hogy 2022. november 14-től visszatérhetek az FC Basel első csapatának edzéseire. Sajnos ezért a bíróságon kellett megküzdenem, ugyanis a klub ellenezte. Csütörtökön, 2022. november 10-én, elővigyázatosságból a Bázeli Polgári Bíróság arra kötelezte az FC Baselt, hogy vegyen vissza az első csapat edzésébe. Nagyon örülök ennek a döntésnek, és köszönöm RA Dr. Lucien W. Valloninak és az SAFP-nek, hogy ebben a nehéz helyzetben értékes támogatást nyújtott.”

Szalainak az idény végéig szól szerződése a svájci együttessel, de a történtek miatt nem zárható ki, hogy hamarabb távozik.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik