Basel: Szalai Ádám bírósághoz fordulhat a felfüggesztése miatt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.01. 14:40
null
Szalai Ádám még mindig nem edz az első csapattal (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a csapat edzésein nem vehet részt Szalai Ádám, a jelenleg – még – az FC Basel alkalmazásában álló 86-szoros magyar válogatott támadó. A svájci Blick.ch információja szerint a 34 éves labdarúgó jogi úton érheti el, hogy visszakerüljön.

 

„Az elvárásunk az a Basellel szemben, hogy beszüntesse ezt az elfogadhatatlan eljárást. Felfoghatatlan, hogy eltiltották a csapat edzéseitől, s csak egyedül készülhet, és szó sincs róla, hogy a pályafutása befejezésén törné a fejét. Semmi ilyenről nincs szó” – fogalmazott korábban Szalai Ádám ügynöke, Oliver Fischer.

Most a Blick arról számolt be, hogy a magyar válogatottól visszavonuló támadónk továbbra sem edzhet klubja első csapatával, ezért jogi útra terelné az ügyét. Szalai felfüggesztése kapcsán azt írja a svájci lap, hogy nem tudni pontosan, miért döntött így a vezetőség. Az a hír járja, hogy az elöljárók nem tartják őt igazi csapatjátékosnak, mivel a szeptemberi Vilnius elleni idegenbeli győzelem után nem ment ki a vendégszurkolókhoz ünnepelni, míg a St. Gallen elleni siker után nem tűnt eléggé boldognak...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik