Légiósok: Sallai kezdő volt, cseréje góljával fordított a csapata

Vágólapra másolva!
2018.01.21. 17:08
A ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában Sallai Roland csapata, az APOEL 3–1-re legyőzte a AEK Larnacát.

Két meccs után játszott ismét Sallai Roland, ráadásul rögtön a kezdőben kapott lehetőséget a negyedik helyen álló AEK Larnaca ellen. Az első gólt a vendégek támadója, Florian Taulemesse szerezte a 21. percben, rá tíz percre aztán 11-esből egyenlített Nuno Morais. A magyar középpályást a 68. percben lecserélték, az őt váltó Georgiosz Efrem pedig góllal hálálta meg a bizalmat, majd a ráadásban Emilio Nsue állította be a 3–1-es végeredményt. Sallai Roland, ráadásul rögtön a kezdőben kapott lehetőséget a negyedik helyen álló AEK Larnaca ellen. Az első gólt a vendégek támadója, Florian Taulemesse szerezte a 21. percben, rá tíz percre aztán 11-esből egyenlített Nuno Morais. A magyar középpályást a 68. percben lecserélték, az őt váltó Georgiosz Efrem pedig góllal hálálta meg a bizalmat, majd a ráadásban Emilio Nsue állította be a 3–1-es végeredményt.

Sallainak ez volt a 15. bajnoki mérkőzése az APOEL-ben, míg csapata sorozatban a hetedik győzelmét aratta a bajnokságban és továbbra is vezeti a tabellát.

CIPRUSI BAJNOKSÁG
21. FORDULÓ
APOEL–AEK Larnaca 3–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik