Légiósok: Németh távozása a téma Katarban – más a helyzet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.16. 17:55
A katari sportsajtóban felröppent a hír, miszerint Németh Krisztián elhagyja az al-Garafa labdarúgócsapatát. A Nemzeti Sport Online azonban a játékost képviselő CMG menedzserirodától megtudta, hogy erről szó sincs, más áll a háttérben.

A katari médiában napvilágot látott hírek után volt olyan al-Garafa-szurkoló, aki már elkönyvelte Németh Krisztián távozását, és sok sikert kívánt a további pályafutásához. Búcsúzkodni azonban nincs miért, a magyar válogatott támadó marad jelenlegi csapatánál.

A Nemzeti Sport Online a futballistát képviselő CMG menedzserirodától megtudta, a katari bajnokságban lehetőség van arra, hogy ha egy külföldi játékos a szezon közben sérüléssel bajlódik, akkor a klub sérültlistára helyezze, és másik légióst regisztráljon a helyére. Pontosan ez történt Németh Krisztiánnal is, akinek a pótlására az al-Garafa máris megszerezte a tunéziai Jasszin Sihauit.

A lista az idény során bármikor frissíthető, tehát a magyar csatár felépülése után azonnal lekerülhet róla. Azt nem tudni, hogy Németh sérülése mennyire súlyos, de bízik benne, hogy rövidesen ismét a csapat rendelkezésére állhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik