M. B.
2023.02.09 09:48 Frissítve: 2023.02.09 11:24

Légiósok: Németh András szívesen játszana Dortmundban és az MU-ban

Benjamin McFadyean angol újságírónak adott interjút Németh András, a német másodosztályú Hamburger SV 20 éves magyar csatára, amelyet a Fussball Nachtrichten szemlézett.

Németh András nagy álmokat dédelget (Fotó: Getty Images)

Kifejezetten tetszik nekem a Borussia Dortmund – mondta Németh András. Korábban nem játszottam Németországban, de a BVB meccseit több ízben is megnéztem a tévében. A Dortmund egy nagy csapat kiváló szurkolókkal és egy fantasztikus stadionnal.”

A sokoldalú magyar csatár – aki a napokban szerezte meg első gólját új klubjában – hozzátette, hogy azért játszana szívesen a sárga-fekete klubban, mivel az előszeretettel adja meg a lehetőséget a fiatal, tehetséges labdarúgóknak. Németh András ezután elmondta, hogy nagy Manchester United-szurkoló, így szívesen kipróbálná magát a jövőben a Premier League-ben, az álma az, hogy a „vörös ördögök” játékosa legyen.

Minden játékos szeretne eljutni a Premier League-be. Lehet, hogy nekem is sikerülni fog (pályára lépni az MU-ban – a teszi hozzá a cikk szerzője). Mindenesetre szeretném kipróbálni magam a Bajnokok Ligájában” – nyilatkozta Németh András.

 

2023.01.28 20:27:41

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Végre van egy futballistánk, aki nem csupán tüzel, lőni is tud.

2023.01.28 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sportolóink a legtöbbször akkor szembesülnek a valósággal, amikor szétpattan a burok. Vagy legalábbis vészesen repedezik. Ezért lehet, hogy sokan el sem tudnak mást képzelni a versenyzés után, csak a sportágukat. Érthetően, hiszen azt ismerik, magabiztosan közlekednek benne, hogy mennyit tudnak róla, kérdés, de a lényeg: a múlt(juk)ból kívánnak megélni.

2023.01.27 12:55:21

Légiósok nemzetisport.hu

Szoboszlaiék a Stuttgartot fogadják, a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin városi rangadót vív.

2023.01.13 23:01:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mentalitásban kevés hozzá hasonló magyar labdarúgó van.