Légiósok: Korhut válogathat az ajánlatok között, de a válogatott a prioritás

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2020.06.25. 19:25
null
Korhut Mihály olyan döntést akar hozni, ami a válogatott számára a legjobb (Fotó: Török Attila)
Korhut Mihály, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje azt mondta, az elsődleges célja, hogy szerződést hosszabbítson jelenlegi klubjával, az Arisz Szalonikivel, de máshonnan is vannak ajánlatai, ezzel megerősítette a Nemzeti Sport korábbi információit.

 

A játékos az M1 aktuális csatornának csütörtökön elárulta: az Arisznál szeretnék, ha maradna, már elé is tettek egy új szerződéstervezetet, amelyről tárgyalnak. Úgy fogalmazott, hogy egy-két évig még ő is maradna, mert szereti az egyesületet, a várost és a szurkolókat.

„Ha közös nevezőre jutunk, akkor maradok, de közben más országokból is érkeztek ajánlatok. Persze az elsődleges cél az, hogy a mostani klubommal megegyezzek” – mondta a 31 éves védő, hozzátéve, hogy július 19-én vagy 20-án rendezik az utolsó hivatalos mérkőzésüket a szezonban, addig még lesz idő beszélni az új szerződéséről.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az új idény mikor kezdődik Görögországban, a hírek szerint szeptember elején vagy közepén, de a válogatottra annak a hónapnak az elején már Nemzetek Ligája-mérkőzés vár.

„Úgy szeretnék edzeni, játszani és csapatot választani magamnak, hogy a szövetségi kapitány számíthasson rám a nemzeti együttes meccsein”
– hangsúlyozta Korhut Mihály.

A Nemzeti Sport korábban úgy értesült, a Hajduk Split lehet a bekk egyik kérője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik