Légiósok: Kocsis Gergőre büntetőt fújtak, később ki is állították – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.02.13. 18:15
Balszerencsés mérkőzése volt Kocsis Gergőnek a lengyel labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján: a Podbeskidzie magyar védője ellen tizenegyest ítéltek, majd a második félidőben, a 63. percben ki is állították a Cracovia otthonában vívott meccsen.

Kocsis Gergő volt a mérkőzés antihőse. Az előző fordulókban nagyszerűen játszó magyar légiós az első félidőben büntetőt hozott össze, a 63. percben pedig, a Thiago elleni szabálytalanságért megkapta a második sárga lapját, következésképp kiállították” – fogalmaz tudósításában a sport.tvp.pl.Kocsis Gergő volt a mérkőzés antihőse. Az előző fordulókban nagyszerűen játszó magyar légiós az első félidőben büntetőt hozott össze, a 63. percben pedig, a Thiago elleni szabálytalanságért megkapta a második sárga lapját, következésképp kiállították” – fogalmaz tudósításában a sport.tvp.pl.

A 41. percben, egy beadásnál Kocsis Gergő bal kézzel maga mögé kaszálva arcon találta ellenfelét, ezért járt az első sárga lap és a tizenegyes (amelyből a Cracovia megszerezte az egyenlítő gólt), majd a 63. percben következett a pirosat hozó szabálytalanság.

ÍME, A KÉT ESET VIDEÓN!

A rossz hír után a jó: Kocsis tabellán meglehetősen rosszul álló csapata tíz emberrel harcolva is megtartotta az 1–1-es állást a „hatpontos” mérkőzésen, így immár három forduló óta őrzi veretlenségét. (A 86. percben az egyik hazai játékos is pirosat kapott, így a végjáték tíz a tíz ellen zajlott).

A Cracovia 17 ponttal a 13., a Podbeskidzie 16 ponttal a 15. helyen áll a 16 csapatos bajnokságban.

Döntetlent, méghozzá nagyon értékes döntetlent játszott Vida Kristopher csapata is: a Piast Gliwice a fordulót az első helyen váró Pogon otthonában végzett 0–0-ra – a beszámolók szerint főképp a vendégkaput őrző Frantisek Plach remek teljesítményének köszönhetően. Vida a kezdőcsapat tagjaként a 81. percbeli lecseréléséig volt a pályán.

A Piast október közepe óta – immár tíz fordulón át – őrzi a veretlenségét, és 21 ponttal a 8. helyen áll.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
17. FORDULÓ

Cracovia–Podbeskidzie 1–1
Pogon Szczecin–Piast Gliwice 0–0

ANGLIA. Nagy Ádám csapata, a Bristol City katasztrofális vereséget szenvedett a Watford otthonában a másodosztályú bajnokság szombati játéknapján: a hazaiak már a szünetben néggyel vezettek, a vége 6–0 lett. A magyar légiós a második félidőt töltötte a pályán, csapata sorozatban a negyedik bajnokiját veszítette el, és visszacsúszott a 12. helyre. A Watford 1982 óta először aratott ilyen nagy különbségű győzelmet bajnoki meccsen.
CHAMPIONSHIP, 29. FORDULÓ
Watford–
Bristol City 6–0

CIPRUS. Lang Ádám végig a pályán volt az Omoniában, amely 2–0-ra nyert az Ermisz vendégeként – az egyik vendéggólt a korábbi Fehérvár-légiós, a jó formában lévő Marko Scsepovics szerezte. Az Omonia 25 mérkőzésen szerzett 53 ponttal vezeti a tabellát, az APOEL 24/51-gyel második.
1. DIVISION, 25. FORDULÓ

Ermisz–Omonia Nicosia 0–2

SZLOVÁKIA. Az őszi szezont zsinórban hat győzelemmel záró, éllovas Slovan pontvesztéssel kezdte a tavaszt: a pozsonyiak 0–0-ra végeztek a rózsahegyiek otthonában. Holman Dávid végigjátszotta a télies körülmények között vívott meccset, amely után csapata hatpontos előnnyel vezeti a tabellát a vasárnap Trencsénben pályára lépő Dunaszerdahely előtt.
FORTUNA LIGA, 19. FORDULÓ

Ruzomberok (Rózsahegy)–Slovan Bratislava (Pozsony) 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik