Légiósok: Kleinheisler László térdét még vizsgálják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 07:45
Mint ismeretes, a keddi Asztana–Celtic BL-selejtező mérkőzésen megsérült a magyar válogatott legfrissebb keretébe is meghívott Kleinheisler László, akire újabb vizsgálatok várnak.

A Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójának visszavágóján az ötgólos előnnyel érkező Celtic 4–3-ra kikapott az FK Asztana otthonában. A Kleinheisler Lászlóval felálló kazah bajnokcsapat hiába vezetett a mérkőzésen három góllal is (4–1), nem forgott veszélyben a skót együttes továbbjutása. az ötgólos előnnyel érkező Celtic 4–3-ra kikapott az FK Asztana otthonában. A Kleinheisler Lászlóval felálló kazah bajnokcsapat hiába vezetett a mérkőzésen három góllal is (4–1), nem forgott veszélyben a skót együttes továbbjutása.

Mint megírtuk, az Asztana magyar válogatott középpályásának egy becsúszás után a találkozó 9. percében megsérült a térde, és a 13. percben le kellett cserélni. Kleinheisler a Nemzeti Sportnak még kedden elmondta, hogy kórházba szállították, és megröntgenezték, szerinte nem súlyos a sérülése.

Lapunkat szerdán arról tájékoztatta, hogy csütörtökön vizsgálják meg a térdét. Az Asztana az Európa-liga csoport- körében folytatja kupaszereplését. Kleinheislernek pedig a jövő héten már itthon lenne jelenése, hiszen tagja a lettek és a portugálok ellen készülő válogatott keretnek.

A MAGYAR VÁLOGATOTT 26 FŐS KERETE
Kapusok: Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Megyeri Balázs (Greuther Fürth – Németország), Kovácsik Ádám (Videoton FC)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre AC – Franciaország), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Videoton FC), Guzmics Richárd (Jenpien Funde – Kína), Kádár Tamás (Dinamo Kijev – Ukrajna), Hangya Szilveszter (Vasas FC), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva – Izrael), Pintér Ádám (Greuther Fürth – Németország)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda FC – Egyesült Arab Emírségek), Elek Ákos (Kajrat Almati – Kazahsztán), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Asztana FK – Kazahsztán), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia FC), Nagy Ádám (Bologna – Olaszország), Nagy Dániel (Újpest FC), Pátkai Máté (Videoton FC), Stieber Zoltán (D. C. United – Egyesült Államok), Varga Roland (Ferencváros)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Priskin Tamás (Ferencváros), Szalai Ádám (Hoffenheim – Németország)

A MAGYAR VÁLOGATOTT SORON KÖVETKEZŐ VB-SELEJTEZŐI
Augusztus 31. (csütörtök), 20:45: Magyarország–Lettország
Szeptember 3. (vasárnap), 20:45: Magyarország–Portugália

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik