S. ZS. 2022.08.04 17:41 Frissítve: 2022.08.04 17:59

Légiósok: Holman Dávid ismét súlyosan megsérült

Micsoda pech! Holman Dávid ismét súlyos sérülést szenvedett. Mint lapunknak elmondta, edzés közben megroppant a térde, és azonnal tudta, nagy a baj. A vizsgálatok kimutatták, elszakadt a jobb lábában a keresztszalag, augusztus 15-én Bécsben operálják meg.

Holmanra (jobbra) újabb hosszú kihagyás vár (Fotó: Árvai Károly)

 

Csakúgy, mint 2021. július 8-án – akkor a bal lábában szenvedett hasonló sérülést, szintén edzésen a pozsonyi Slovan futballistája.

„Nem tudom, miért történik ez velem” – mondta elkeseredetten az ötszörös magyar válogatott labdarúgó, aki az operációt elvégző orvosban bízhat: a korábban sérült bal térde tökéletes állapotban van...

Holman Dávid jól tudja, mi vár rá: a műtét másnapján máris elkezdi a rehabilitációt. Tavaly októberben már futhatott, mindennap az erősítőteremben készült a visszatérésre, decemberben már a csapatával edzett, a januári alapozást végigdolgozta, februárban bajnoki mérkőzésen lépett pályára, majd elszakadt a vádlijában egy izom, emiatt a tavaszi idényt is kihagyta.

A nyári felkészülésen ismét részt vehetett, játszott bajnoki és BL-meccseken is, de a balszerencse üldözi a 29 éves labdarúgót, aki még 2021 októberében így nyilatkozott lapunknak:

„Amikor megsérültem, abban a pillanatban sem a fájdalom volt a legrosszabb, hanem a tudat, mi vár rám. Hónapokig tartó, nehéz munka a visszatérésig, de azzal mindvégig tisztában voltam: futballistaként kivételesen szerencsés életem van. Az emberek többségének az enyémnél sokkal súlyosabb problémái vannak, amelyek sajnos sokszor nem múlnak el fél év alatt – miért panaszkodjak tehát?”     

2023.09.28 21:59:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az angolok és a nagyvilág csak most kezdi felfedezni, hogy miket tud ez a fiú.

2023.09.02 23:29:32

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Jobban érdekel, mire viszi, mint akármelyik import a mi kis bajnokságunkban.

2023.09.01 23:18:36

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az edzők pedig, ha eleinte szólnak is, később belefásulnak, kerülik az ütközéseket. Úgy teszik a dolgukat, hogy munkájuk elnyerje a vezetők tetszését. Ha pedig beüt a mennykő, menniük kell – persze, hogy közös megegyezéssel.

2023.08.21 19:37:06

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A helyén van, és amit mutatott, az még csak a kezdet. A világklasszissá válás kezdete.