M. B.
2023.05.31 08:04 Frissítve: 2023.05.31 09:57

Légiósok: ez már a búcsú? Kerkez a Twitteren üzent

Hivatalos Twitter-oldalán üzent Kerkez Milos, a holland élvonalbeli (Eredivisie) AZ magyar válogatott játékosa. A 19 éves balhátvéd legjobb hollandiai pillanatait bemutató videóval kísért üzenetet sokan búcsúüzenetként értelmezték, a kommentszekciót pedig „megszállták” a portugál szurkolók, arra kérve a magyar játékost, hogy válassza a Benficát.

 

Kerkez napjai megszámláltattak Alkmaarban? (Fotó: Getty Images)
 
Az Atlético és a Real Sociedad keresztbe tesz a Benficának Kerkez-ügyben? 
Kerkez Milos: Nem erős a holland élvonal? Ugorjanak be a helyemre! 
 A magyar válogatott kulcsjátékosai is lehetnek a nyár slágerigazolásai

„Nagy köszönet a csapattársaimnak, az edzőimnek és különösképpen a szurkolóknak, amiért kitartottak mellettem és a csapat mellett  az idény jó és rossz időszakaiban is!” – fogalmazott posztjában Kerkez Milos.

Mint ismert, a 19 esztendős tehetség első számú kérője a friss portugál bajnok Benfica, de keddi sajtóhírek szerint két, Bajnokok Ligájában is érdekelt spanyol klub, az Atlético Madrid és a Real Sociedad is érdeklődik iránta.

 

 

2023.09.02 23:29:32

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Jobban érdekel, mire viszi, mint akármelyik import a mi kis bajnokságunkban.

2023.09.01 23:18:36

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az edzők pedig, ha eleinte szólnak is, később belefásulnak, kerülik az ütközéseket. Úgy teszik a dolgukat, hogy munkájuk elnyerje a vezetők tetszését. Ha pedig beüt a mennykő, menniük kell – persze, hogy közös megegyezéssel.

2023.08.21 19:37:06

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A helyén van, és amit mutatott, az még csak a kezdet. A világklasszissá válás kezdete.

2023.08.14 21:34:44

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Légiósaink reménybeli sikere a többiek számára is kaput nyithat, egy jó szellemű futballista véleményére ugyanis odafigyelnek az értelmes klubvezetők. Felelősségük tehát dupla, de elég, ha megbecsülik magukat, a többi, mondhatni, egy futballkultúra nagyköveti munkájának bónuszaként következhet.