K. Zs.
2023.05.30 13:31

Légiósok: az Atlético és a Real Sociedad keresztbe tesz a Benficának Kerkez-ügyben?

A portugál sportlap, a Bola értesülései szerint spanyol és angol klubok Kerkez Milos iránt megnyilvánuló érdeklődése nehezíti a Benfica dolgát, amely tárgyalásban áll a magyar válogatott labdarúgó megszerzésének ügyében.

Kerkez Milos (jobbra) akcióban a West Ham United ellen (Fotó: Getty Images)

 

A Bola úgy tudja, hogy a lisszaboni csapat továbbra is sokallja Kerkez Milos vételárát – húszmillió euró alatt nem szívesen adná el őt jelenlegi klubja, a holland AZ Alkmaar –, de nem csak ez hátráltatja az ügymenetet.

 
Kerkez Milos: Nem erős a holland élvonal? Ugorjanak be a helyemre!
A magyar válogatott kulcsjátékosai is lehetnek a nyár slágerigazolásai

A Bola megfogalmazása szerint „egyre nagyobb a zaj” a 19 éves balhátvéd körül, amit a portugálnál erősebb ligából érdeklődő klubok okoznak. A sportlap angol és spanyol csapatokra utal, kettőt meg is nevezve: az Atlético Madrid és a Real Sociedad ugyanúgy BL-beli játéklehetőséget kínál Kerkeznek, ahogyan a Benfica, csakhogy mellette topligás futballt is.

A Leverkusenbe igazoló Alejandro Grimaldo utódját mielőbb megtalálni és szerződtetni kívánó Benfica nem örül, hogy a tárgyalások lassan haladnak – írja a Bola, amely szerint az érdekeltek már Portugáliában és Olaszországban is egyeztettek, de hiába megnyerő Kerkez számára az, ahogyan a lisszaboni klub menedzseli a fiatal labdarúgókat, egyezség nem született. Június első felében várható az újabb megbeszélés az érdekeltek között.

Visszatérve a vételárra, a Bola információi szerint az AZ által tárgyalási alapként megjelölt húszmillió eurót a Benfica szeretné lealkudni 15 millió euró közelébe. Szóval ha a játékos végül rábólint a neki tett ajánlatra, a két klubnak még jócskán gyúrnia kell egymást…

2023.09.21 23:28:30

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Brit-szigetekről érkezett három legutóbbi világsztár, Michael Owen, David Beckham és Gareth Bale talán egyike sem találta meg ilyen gyorsan a közönség szívéhez vezető utat, ennyire egyöntetű elfogadottságnak pedig meglehet, egész itteni karrierjük alatt nem örülhettek, mint Jude Bellingham hat tétmérkőzést követően.

2023.09.17 13:17:04

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Korán vezetést szereztek a vendégek, de a madridiak a második félidőben kétszer is betaláltak, így továbbra is hibátlanok.

2023.09.16 19:54:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A Barcelona remekül használta ki a helyzeteit, a sevillai csapat kevés ellenállást tanúsított.

2023.08.13 08:45:38

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatban negyedik alkalommal sem tudtak kapuba találni a katalánok a Getafe otthonában.

2023.08.12 13:40:07

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Jude Bellingham góllal debütált, a „királyi gárda” pedig az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát Bilbaóban.