A Roda megkezdte a tárgyalásokat Németh Krisztiánnal

Vágólapra másolva!
2012.07.11. 14:39
null
Németh szerződtetését volt edzője kéri – a Roda megtette ajánlatát (Fotó: Imago)
A holland Voetbal International és Voetbalprimeur értesülései szerint megkezdte a tárgyalásokat az élvonalbeli Roda JC labdarúgócsapatának vezetősége Németh Krisztiánnal. A tárgyalások tényét a klub technikai vezetője, Gerard Wielaert megerősítette.

„Dolgozunk az átigazoláson, még néhány részletet egyeztetnünk kell, de remélem, ezen a héten minden tisztázódik” – mondta Wielaert a Voetbal Internationalnak. A vezető holland sportlap úgy tudja, a görög Olympiakosz bármelyik kérőnek ingyen odaadná Némethet, feltéve, ha részesül későbbi átigazolásai díjából.

A Rodának sürgősen meg kell erősítenie csatársorát, mivel első számú támadója, a klub színeiben 86 bajnokin 46 gólt szerző dán válogatott Mads Junker a belga KV Mechelenhez igazolt. Szintén távozhat a sárga-feketéktől a szíriai Szenharib Melki, aki 31 bajnokin 23 gólt szerzett a Rodában.

A Roda JC-nek Ruud Brood a vezetőedzője, aki rendszeres játéklehetőséget biztosított Németh Krisztiánnak előző klubjában, az RKC Waalwijkban – a magyar csatár az ő kifejezett kérésére érkezne. A Roda – amelyben korábban magyar légiósként Bodnár László és Bodor Boldizsár is megfordult – a tizedik helyen végzett a 2011–2012-es holland élvonalbeli bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik