Hamburg: egyelőre külön edzhet Németh András

J. Á.J. Á.
Vágólapra másolva!
2023.07.10. 13:24
null
Németh András (balra) azért a bajnoki rajton már jó eséllyel ott lehet (Fotó: Imago)
A kétszeres magyar válogatott csatár elkezdte a felkészülést a Hamburggal, ám egyelőre tavaszi bokasérülése miatt külön dolgozik.

Súlyos sérülés után Németh Andrással a soraiban kezdte el a nyári felkészülést a Hamburg. A német másodosztályú együttes Ausztriában edzőtáborozik, s a klub információja alapján három csapattársával, Bénes Lászlóval, Stephan Ambrosiusszal és Miro Muheimmel együtt Németh András külön edz Sebastian Capel rehabilitációs tréner iránymutatása szerint.

A kétszeres magyar válogatott támadó áprilisban szenvedett bokasérülést, és emiatt hat bajnokit és két playoffmérkőzést is ki kellett hagynia. A csatárnak időre van szüksége a teljes felépüléshez, ám a hírek szerint a felkészülés során már csatlakozhat a csapatedzésekhez, így jó eséllyel a Schalke elleni július 28-i bajnoki rajton április 13. után újra tétmeccsen léphet majd pályára.

Németh András tavaly novemberben mutatkozott be a válogatottban, s rögtön gólt szerzett a Luxemburg elleni, 1–1-re végződött felkészülési mérkőzésen, valamint idén márciusban Marco Rossi szövetségi kapitány csereként adott neki lehetőséget az észtek ellen 1–0-ra megnyert találkozón.

A 20 éves futballista télen érkezett Genkből Hamburgba, és tizenegy bajnokin két gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik