Légiósok: megjött az ajánlat – Lang Ádám erősebb bajnokságba tart!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 14:45
null
A 65-szörös válogatott Lang Ádám klubot válthat a télen (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Decemberben már beszámoltunk róla, hogy az Omonia magyar válogatott védője, Lang Ádám nem elégedett a helyzetével, mert kevés lehetőséget kapott a klubjában ősszel és ezen az sem változtat , hogy a legutóbbi két bajnokit végigjátszotta. Erről menedzsere, Illés Zoltán beszélt a Nemzeti Sportnak, aki azt is elmondta, Langért konkrét ajánlatot kapott az Omonia egy erősebb bajnokságban szereplő klubtól, most a ciprusiak válaszára várnak.

 

 

A 30 éves, 65-szörös válogatott Lang Ádám 2019-ben Kolozsvárról szerződött a ciprusi Omoniához, melynél kulcsembernek számított az elmúlt években, bajnokságot és kétszer Ciprusi Kupát is nyert a csapattal. Az ősszel azonban csak négy bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget (az idei két meccset viszont végigjátszotta), ami után nem lenne meglepetés, ha klubot váltana a télen.

„Ádám számára, most az a legfontosabb, hogy olyan csapatban szerepeljen az Európa-bajnokság előtt, melynél egy erős bajnokságban folyamatosan lehetőséghez juthat, hogy a lehető legjobb formába kerülhessen, mire kezdődik az Eb. Ez a legfontosabb, ezért klubot és országot is váltana, függetlenül attól, hogy a legutóbbi két bajnokin ismét visszakerült az Omonia kezdőcsapatába. Érkezett is érte már egy írásos ajánlat a klubhoz egy erősebb ligából, a jelenlegi szerződése jövő nyárig szól, így a két klubnak kell először megegyeznie, most az Omonia válaszára várunk, de ha elfogadják az ajánlatot, Lang már a héten klubot válthat” – nyilatkozta a Nemzeti Sport megkeresésére a 30 éves védő menedzsere, Illés Zoltán.

A játékosügynök hozzátette, a már megérkezett ajánlat mellett egy másik is befuthat a napokban, ezért bízik benne, hogy valamelyik kérővel sikerül megegyezni és hamarosan lezárul Lang átigazolási ügye. Illés azt is elmondta, hogy bár Magyarországról is volt érdeklődés a védő iránt, továbbra is külföldi folytatásban gondolkodnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik