Légiósok: Vancsa Zalán csapata megcélozta a feljutást Belgiumban

Vágólapra másolva!
2023.08.04. 17:05
null
Vancsa Zalán klubcsapatában igyekszik egyre fontosabb szerepet vállalni (Fotó: Török Attila)
A válogatott Vancsa Zalán csapata, a Lommel SK a feljutásért küzdene a belga labdarúgó másodosztály következő idényében.

 

Az egyszeres válogatott szélső pénteken az M1 aktuális csatornán elmondta, az előző szezonban nem volt cél a feljutás a klubnál, ennek ellenére a hetedik hellyel és a teljesítményükkel nem voltak elégedettek, mert a játékoskeretükben sokkal több volt ennél.

„Az új idényben nagyobb célokért szeretnénk küzdeni, a feljutásért harcolni, szerintem ez reális cél. Szeretnék mindig a pályán lenni kezdőként, ahogy az előző évadban legtöbbször, és hasznára lenni a csapatnak, gólokkal, gólpasszokkal segíteni” – nyilatkozta. Vancsa elmondta, nem tud róla, hogy érdeklődtek volna iránta a nyári szünetben, ha voltak is megkeresések, azok nem jutottak el hozzá, ráadásul nagyon jól érzi magát Belgiumban és a klubnál is.

Elárulta, rendszeresen kapnak visszajelzéseket Angliából, éppen két napja járt náluk a Manchester Cityt is tulajdonló City Group egyik fő játékosmegfigyelője, akivel ő is hosszan beszélgetett.

A 18 éves támadójátékos tavaly júniusban mutatkozott be a magyar felnőtt válogatottban, amikor a 87. percben pályára lépett az olaszországi Nemzetek Ligája-mérkőzésen. A Lommel jövő vasárnap játssza első meccsét a belga másodosztály új idényében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik