Légiósok: Sallói szerint a Kansas végre kimászott a gödörből

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.19. 15:54
null
Sallói Dániel szerint a Sporting Kansas City kijött a hullámvölgyből (Fotó: Getty Images)
A tengerentúli profi labdarúgóligában (MLS) érdekelt Sporting Kansas City a hivatalos Twitter-oldalára töltött fel egy Sallói Dániellel készült interjút, amelyben a magyar csatár csapata formájáról, valamint francia csapattársa, Rémi Walter posztváltásáról is beszélt.

„Szerintem senki nem akart az ezt megelőző helyzetben lenni, és nem mondom, hogy már teljesen kimásztunk a gödörből, de úgy tűnik, hogy az elmúlt meccseken úgy játszottunk, ahogyan elvárható volt. Reményeim szerint a továbbiakban is ezen az úton haladunk” – értékelte csapata javuló formáját Sallói Dániel. A Sporting Kansas City egy tízmeccses nyeretlenségi szériával kezdte az évadot, de az elmúlt hetekben az első győzelmek is megszülettek. A formajavulás egyik titka az volt, hogy az eredetileg balszélsőt játszó Rémi Waltert Vermes Péter vezetőedző átvezényelte a támadó középpályás pozícióba.

„A támadójátékunk kreatívabbá vált, és ez szerintem nagyon hiányzott nekünk. Nagyon tetszettek nekem a bemozgásai, és szerintem a váltás az ő tetszését is elnyerte. A csapatot is felrázta ez a változtatás, és ez minden tekintetben javított a teljesítményünkön” – vélekedett az edzői húzásról Sallói.

 


 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik