Légiósok: Lovrencsics először pályán a horvát bajnokságban

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.07.17. 21:06
null
Lovrencsics Gergő (Fotó: Török Attila – archív)
Lovrencsics Gergő döntetlennel mutatkozott be a horvát labdarúgó-bajnokság élvonalában: csapata, a Hajduk Split 2–2-re végzett a Lokomotiva Zagreb vendégeként szombat este.

 

A Ferencvárosból érkező Lovrencsics Gergő kezdett a Hajdukban, és benne volt abban a támadásban, amelyből a splitiek megszerezték a vezetést a 29. percben. A hazaiak két gyors góllal fordítottak, de a Hajduknak is volt válasza – az 55. percben Jan Mlakar másodszor is betalált, beállítva ezzel a 2–2-es végeredményt. Lovrencsics a 82. percbeli lecseréléséig volt a pályán.

HORVÁTORSZÁG
1. HNL, 1. FORDULÓ
Lokomotiva Zagreb–Hajduk Split 2–2
Pénteken játszották
NS Osijek (Eszék)
–HNK Sibenik 3–0
Dinamo Zagreb–Slaven Belupo 0–2

AUSZTRIA. Bukta Csaba csapata, az élvonalbeli Altach számára már az 1. fordulóban véget ért az Osztrák Kupa 2021–2022-es kiírása: a harmadik ligás Kalsdorf 2–1-re legyőzte esélyesebbnek tartott vendégét szombat este. A magyar légiós tagja volt a kezdőcsapatnak, a 67. percben, 0–2-nél lecserélték.

SZERBIA. Holender Filip csapata, a Partizan 4–0-ra győzött az újvidéki Proteler vendégeként az 1. forduló szombati játéknapján. A belgrádiak már a 28. percre beállították a végeredményt. Holender a 60. percben lépett pályára csereként.

SZUPERLIGA, 1. FORDULÓ
Proleter–Partizan 0–4
Topolyai SC–Novi Pazar 2–0

URUGUAY. Vadócz Krisztián csapata, a Wanderes 2–0-ra kikapott a Cerro Largo ellen. A magyar középpályás a keretben volt, de nem lépett pályára.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik